Farmi

Lue lehti täältä

Pääkirjoitus - Tulevaisuus on toivoa täynnä!

Kuluva vuosi on ollut todella haastava ja voimia kuluttava meille kaikille. Valitettavasti valo ei näytä kajastavan kovin kirkkaasti vielä ensi vuoteenkaan. Vaikka kuinka haluaisikin nähdä asiat positiivisin mielin, päivittäiset uutisoinnit muistuttavat jatkuvasti surullisesta tilanteesta niin meillä kotimaassa kuin rajojemme ulkopuolella.

Vallitsevan maailman- ja markkinatilanteen vuoksi moni yritys myös maaseudulla on ikävä kyllä joutunut lopettamaan, supistamaan tai keskeyttämään toimintansa. Rajusti kasvavat kulut eivät anna muuta mahdollisuutta.

Farmi ei vielä pistä hanskoja naulaan, mutta antaa niiden levätä vuoden 2023 ajan. Jatkamme maaseudun asioiden parissa sähköisesti, joten käy tykkäämässä meistä Facebookissa (Maaseudun aikakauslehti Farmi). Muistathan myös, että pääset lukemaan jo ilmestyneitä Farmeja veloituksetta osoitteessa www.lehtiluukku.fi/lehdet/farmi.

Odottelemme toiveikkaina näkymien kirkastumista ja vuotta 2024, jolloin Farmin on tarkoitus kolahtaa jälleen postilaatikkoon – entistä ehompana!

 

Rauhallista joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2023!

Katja

<< Palaa edelliselle sivulle