Farmi

Maaseudun aikakauslehti Farmi on suunnattu maatila- ja maaseutuyrittäjille. Lehti tarjoaa lukijoille asiantuntevaa ja ajankohtaista asiaa maaseutua ja sen yrittäjiä koskevissa asioissa. Jokainen numero sisältää seuraavat vakio teemat: maatalous, metsä, eläimet, ympäristö & energia, koulutus ja koti.

Suomen maaseudun elämästä kertova Farmi on ilmestynyt vuodesta 1984 lähtien, jolloin lehti tunnettiin nimellä Farmi uutiset. Nimi muuttui Farmiksi 2010.

Farmi-lehteä voi tilata yksittäisnumerona, vuosikertatilauksena tai kestotilauksena. Se ilmestyy myös verkkojulkaisuna lehtiluukku.fi-palvelussa. Jokaista numeroa jaetaan myös paikkakunnittain kohdistettuna näytelehtijakona.

Kun mainostat Farmissa, saat laajaa näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi ja tavoitat helposti maatila- ja maaseutuyrittäjät. Ilmoituksesi näkyy aina myös digitaalisessa näköisversiossa linkitettynä. Näin tavoitat suuremman kohderyhmän ja saat maksimaalisen hyödyn mainoksestasi.

Ota yhteyttä!

Lue uusin lehti täältä!

Tai selaa arkistoa tästä linkistä.

Katja Sormunen
toimitusjohtaja / päätoimittaja
puh. 0400 590 324
katja.sormunen@countrymedia.fi

Lataa Farmi 2020 mediakortti
Farmi

Ajankohtaista

Sianlihantuotannon ympäristökestävyyttä voidaan parantaa

Sianlihantuotannon ympäristökestävyyttä voidaan parantaa

Sianlihantuotannon ilmaston lämpenemistä aiheuttavia päästöjä voidaan vähentää noin 35–50 prosenttia riippuen tuotetun biokaasun hyödyntämistavoista. Agris-hankkeessa kehitetyt toimintamallit vähentävät myös vesistöjä rehevöittäviä päästöjä ja parantavat sikatilan ravinne- ja energiatasetta. Ukipolis Oy:n, Suomen ympäristökeskuksen ja Luonnonvarakeskuksen ”Kestävä sikatuotanto agrisymbioosien kautta” (Agris) -hankkeessa tavoitteena oli löytää sianlihantuotannolle nykyistä kestävämpiä toimintatapoja. – Symbioosimuotoiseen toimintaan siirtyminen vähentää sianlihantuotannon ilmaston lämpenemistä ...
Ruis ei ole vähenemässä

Ruis ei ole vähenemässä

Uutisissa ja sosiaalisessa mediassa esiin nostettu huoli lämpövaihteluiden sekä vähäisen lumipeitteen vaikutuksesta syysviljapeltoihin on aiheuttanut paljon keskustelua. Huoli kasvustojen kunnosta on todellinen, mutta ruis ei ole loppumassa Suomesta. Suomen rukiin viljely keskittyy Lounais-, Länsi- ja Etelä-Suomeen. Suomen alueellinen erikoistuminen eri tuotantosuuntiin selittää tätä ilmiötä.  Vilja-alan yhteistyöryhmän kotimaan viljatasearviosta nähdään, että tavanomaisen rukiin kotimaan kysyntä on ...
Tällä viikolla (20.- 26.1.) Suomessa vietetään valtakunnallista sipuliteemaviikkoa.

Tällä viikolla (20.- 26.1.) Suomessa vietetään valtakunnallista sipuliteemaviikkoa.

Sipulista todella on moneksi ruoanlaitossa: se voi olla maun piristäjä tai ruoan raikkauden ja makeuden korostaja. Sipuli saa makuihin syvyyttä ja se tukee ruoan muiden ainesten makuja. Sipulin terveyshyödyt: Sipulin merkittävin antioksidantti on kversetiini. Kversetiini ehkäisee virusten ja bakteerien hyökkäyksiä. Osana kasvispainotteista, monipuolista ruokavaliota sipuli alentaa kolesterolitasoa, vahvistaa immuunijärjestelmää ja auttaa ehkäisemään sairauksien kehittymistä. ...

Tilaa lehti