Farmi

Maaseudun aikakauslehti Farmi on suunnattu maatila- ja maaseutuyrittäjille. Lehti tarjoaa lukijoille asiantuntevaa ja ajankohtaista asiaa maaseutua ja sen yrittäjiä koskevissa asioissa. Jokainen numero sisältää seuraavat teemat: maatalous, metsä, eläimet, ympäristö & energia, koulutus ja koti.

Suomen maaseudun elämästä kertova Farmi on ilmestynyt vuodesta 1984 lähtien, jolloin lehti tunnettiin nimellä Farmi uutiset. Nimi muuttui Farmiksi 2010.

Farmi-lehteä voi tilata yksittäisnumerona, vuosikertatilauksena tai kestotilauksena. Se ilmestyy myös verkkojulkaisuna lehtiluukku.fi-palvelussa. Jokaista numeroa jaetaan myös paikkakunnittain kohdistettuna näytelehtijakona.

Kun mainostat Farmissa, saat laajaa näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi ja tavoitat helposti maatila- ja maaseutuyrittäjät. Ilmoituksesi näkyy aina myös digitaalisessa näköisversiossa linkitettynä. Näin tavoitat suuremman kohderyhmän ja saat maksimaalisen hyödyn mainoksestasi.

Ota yhteyttä!

Katja Sormunen
toimitusjohtaja / päätoimittaja
puh. 0400 590 324
katja.sormunen@countrymedia.fi

Lataa Farmi 2019 mediakortti
Farmi

Ajankohtaista

Mehiläisetkin voivat olla tuotantoeläimiä

Mehiläisetkin voivat olla tuotantoeläimiä

Hunajantuotanto sopii erinomaisesti maatilayrityksille lisätuotannoksi. Mehiläiset ovat mielenkiintoinen ja hyvin kehittynyt yhteiskunta, jossa kaikilla on oma tehtävänsä. ”Tarkoituksena on laittaa pesiin lisää tilaa hunajalle, tarkistaa mehiläisten hyvinvointi ja tarvittaessa rakentaa uusi pesä eli jaoke”, hunajatuotantovalmennuksen kouluttaja Hunajaluotsin Lauri Ruottinen alustaa tarhapäivänä Huittisissa. Hän kertoo, että keskeinen työtekniikka on uusien pesien tuottaminen olemassa olevista mehiläisistä.

Lue lisää
Biohiili tuo monia mahdollisuuksia maaseudulle

Biohiili tuo monia mahdollisuuksia maaseudulle

Energiantuotannossa sivutuotteena syntyvä biohiili voi tarjota ratkaisuja esimerkiksi ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja viljelymaan köyhtymiseen. Maaperään lisätty biohiili toimii hiilinieluna parantaen samalla maaperän ominaisuuksia. Biohiilelle on olemassa lukuisia käyttötarkoituksia ja uusia tutkitaan aktiivisesti. Mitä mahdollisuuksia biohiilen käyttö tuo Suomen maaseudulle ja miten sen hyödyt tulisi huomioida?

Lue lisää

Tilaa lehti