Farmi

Maaseudun aikakauslehti Farmi on suunnattu maatila- ja maaseutuyrittäjille. Lehti tarjoaa lukijoille asiantuntevaa ja ajankohtaista asiaa maaseutua ja sen yrittäjiä koskevissa asioissa. Jokainen numero sisältää seuraavat teemat: maatalous, metsä, eläimet, ympäristö & energia, koulutus ja koti.

Suomen maaseudun elämästä kertova Farmi on ilmestynyt vuodesta 1984 lähtien, jolloin lehti tunnettiin nimellä Farmi uutiset. Nimi muuttui Farmiksi 2010.

Farmi-lehteä voi tilata yksittäisnumerona, vuosikertatilauksena tai kestotilauksena. Se ilmestyy myös verkkojulkaisuna lehtiluukku.fi-palvelussa. Jokaista numeroa jaetaan myös paikkakunnittain kohdistettuna näytelehtijakona.

Kun mainostat Farmissa, saat laajaa näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi ja tavoitat helposti maatila- ja maaseutuyrittäjät. Ilmoituksesi näkyy aina myös digitaalisessa näköisversiossa linkitettynä. Näin tavoitat suuremman kohderyhmän ja saat maksimaalisen hyödyn mainoksestasi.

Ota yhteyttä!

Lue uusin lehti täältä!

Tai selaa arkistoa tästä linkistä.

Katja Sormunen
toimitusjohtaja / päätoimittaja
puh. 0400 590 324
katja.sormunen@countrymedia.fi

Lataa Farmi 2019 mediakortti
Farmi

Ajankohtaista

Oppivelvollisuus  pakottaa ammattiin  – ilmaiset oppimateriaalit kyytipoikana

Oppivelvollisuus pakottaa ammattiin – ilmaiset oppimateriaalit kyytipoikana

Uusi vastaleivottu hallitusohjelma muutti koulutuspolitiikan suunnan. Nyt höllennetään kukkaron nyörejä ja rahaa on luvattu kaikille kouluasteille. Merkittävin uusi suunnanmuutos on oppivelvollisiän nostaminen kahdeksaantoista ikävuoteen toisella asteella. Kysymys kuuluu, voiko ammattiin pakottaa? V asta kun ammatillisen koulutuksen uudistuksessa ollaan päästy vauhtiin ja valmistauduttu säästämiseen rahoitusleikkausten edessä, hallitusohjelma lupaa lisää rahaa myös toisen asteen koulutukseen. Suurin uudistus on […]

Lue lisää
Syysrypsin viljelytekniikka luomussa

Syysrypsin viljelytekniikka luomussa

Syysrypsin viljelystä on luonnonmukaisessa tuotannossa vielä vähän kokemuksia ja tarkkojen, kaikkiin tilanteeseen sopivien ohjeiden antaminen ei sen vuoksi ole mahdollista. Syysrypsin viljelyssä korostuu lohkovalinta. Lohkon pitää olla hyvin vettä läpäisevä, eikä siinä saa olla vettä kerääviä painanteita. Syysrypsillä maan pH-tason tulisi olla hyvä tai parempi. Viljelyn onnistumista voi haitata multamailla keväinen rouste. Savimailla ja karkeilla […]

Lue lisää
Mehiläisetkin voivat olla tuotantoeläimiä

Mehiläisetkin voivat olla tuotantoeläimiä

Hunajantuotanto sopii erinomaisesti maatilayrityksille lisätuotannoksi. Mehiläiset ovat mielenkiintoinen ja hyvin kehittynyt yhteiskunta, jossa kaikilla on oma tehtävänsä. ”Tarkoituksena on laittaa pesiin lisää tilaa hunajalle, tarkistaa mehiläisten hyvinvointi ja tarvittaessa rakentaa uusi pesä eli jaoke”, hunajatuotantovalmennuksen kouluttaja Hunajaluotsin Lauri Ruottinen alustaa tarhapäivänä Huittisissa. Hän kertoo, että keskeinen työtekniikka on uusien pesien tuottaminen olemassa olevista mehiläisistä.

Lue lisää

Tilaa lehti