Saariston kesä

Saariston Kesä on kerran vuodessa ilmestyvä ilmaisjakelulehti. Se tarjoaa lukijoilleen mieleenpainuvat henkilöhaastattelut ja ajankohtaiset vinkit kesäasumiseen, ruokaan sekä hyvinvointiin. Lisäksi lehdessä kerrotaan laajasti kesän tapahtumista – festareista kesäteattereihin. Saariston kesä keskittyy Helsingin, Turun, Rauman, Porin ja Tampereen ja niiden lähikuntien kesän anteihin.

Jo vuodesta 1991 ilmestynyttä lehteä jaetaan paikkakunnittain kohdistettuna postilaatikkojakona ja nippujakeluna matkailuinfossa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Porissa ja Raumalla. Digitaalinen näköisversio on luettavissa lehtiluukku.fi-palvelussa. Painettu ja digitaalinen lehti tavoittaa yhteensä yli 285 000 lukijaa.

Mainostamalla Saariston Kesä -lehdessä, saat laajaa näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi. Ilmoituksesi näkyy aina myös digitaalisessa näköisversiossa linkitettynä. Näin tavoitat suuremman kohderyhmän ja saat maksimaalisen hyödyn mainoksestasi.

Ota yhteyttä!

Katja Sormunen
toimitusjohtaja / päätoimittaja
puh. 0400 590 324
katja.sormunen@countrymedia.fi

Saariston kesä

Ajankohtaista

”Nykyään onnellisuus koostuu arjen pienistä hetkistä”

”Nykyään onnellisuus koostuu arjen pienistä hetkistä”

Idolsin asiantuntevaan tuomaristoon tulevana syksynä liittyvä musiikin uranuurtaja Jannika B luottaa musiikin parantavaan voimaan. Ennen pienistä asioista helposti stressannut Jannika on nyt vapautuneempi. Itsensä hän näkee nelikymppisenä tanssimassa pöydillä leopardilegginsit jalassa, vailla huolen häivää. Kun Jannikaa kysyttiin vuoden 2018 Idolsin tuomaristoon, arvasi hän jo alustuksesta, mistä on kyse.

Lue lisää
Kesäbingo: tule mukaan pelaamaan!

Kesäbingo: tule mukaan pelaamaan!

Oi ihana kesä: vihertävät koivunlehdet, mansikat, pulahdukset järveen, valoisat ja lämpimät illat…Ne saavat takuuvarmasti hymyn huulille ja kehon ja mielen heräämään eloon. Kesällä on helppo latautua ja nauttia hetkestä. Voi vetää syviä henkäyksiä kepeää kesämieltä ja taltioida sisuksiinsa hehkua, jonka turvin jaksaa taas painaa sitten syksymmällä. Kesä on mitä parasta aikaa pitää huolta itsestään.

Lue lisää
Nyt sirisee!

Nyt sirisee!

Hyönteisruoka on ravinteikasta ja ympäristöystävällistä ruuantuotantoa, ja öttiäisistä povataan yhtä ratkaisua tulevaisuuden ruokakriiseihin. Hyönteiset ovat myös herkullisia, ja niitä on alkanut pintautua jo kotimaisiinkin marketteihin ja ravintoloihin. Kukaan ei varmaan ole välttynyt huomaamasta ilmiötä, että hyönteisruoka on saapunut kauppojen hyllyille ja ravintoloihin. Viime vuoden syksystä lähtien maailmalla yleisiä ruokahyönteisiä on Suomessakin voinut käyttää elintarviketeollisuudessa. Tähän […]

Lue lisää