Saariston kesä

Saariston Kesä on kerran vuodessa ilmestyvä ilmaisjakelulehti. Se tarjoaa lukijoilleen mieleenpainuvat henkilöhaastattelut ja ajankohtaiset vinkit kesäasumiseen, ruokaan sekä hyvinvointiin. Lisäksi lehdessä kerrotaan laajasti kesän tapahtumista – festareista kesäteattereihin. Saariston kesä keskittyy Helsingin, Turun, Rauman, Porin ja Tampereen ja niiden lähikuntien kesän anteihin.

Jo vuodesta 1991 ilmestynyttä lehteä jaetaan paikkakunnittain kohdistettuna postilaatikkojakona ja nippujakeluna matkailuinfossa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Porissa ja Raumalla. Digitaalinen näköisversio on luettavissa lehtiluukku.fi-palvelussa. Painettu ja digitaalinen lehti tavoittaa yhteensä yli 285 000 lukijaa.

Mainostamalla Saariston Kesä -lehdessä, saat laajaa näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi. Ilmoituksesi näkyy aina myös digitaalisessa näköisversiossa linkitettynä. Näin tavoitat suuremman kohderyhmän ja saat maksimaalisen hyödyn mainoksestasi.

Ota yhteyttä!

Lue uusin lehti täältä!

Tai selaa arkistoa tästä linkistä.

Katja Sormunen
toimitusjohtaja / päätoimittaja
puh. 0400 590 324
katja.sormunen@countrymedia.fi

Saariston kesä

Ajankohtaista

Pidä saaristo siistinä

Pidä saaristo siistinä

Pidä Saaristo Siistinä ry:n (PSS ry) Roope-hyljelogo ja sen alle kuuluvat palvelut ovat tuttuja monille saaristossa aikaansa viettäneille. Vuonna 2019 yhdistys juhlii 50-vuotista taivaltaan. PSS ry:n toiminta alkoi vuonna 1969 Saaristomerellä, missä saaristoaktivisti ja -poliitikko Rabbe Laurén seurueineen havahtui siihen, että rannoille oli ajelehtinut paljon roskapusseja ja muuta sinne kuulumatonta. Seurue päätti viedä peltitynnyreitä roskiksiksi […]

Lue lisää
Aito keittiöpsykologi

Aito keittiöpsykologi

Kari ”Kape” Aihinen on tullut tutuksi gastronomisella kentällä Savoy-ravintolan keittiömestarina, ja koko Suomelle Kaappaus keittiössä -ohjelmasta, jossa hän auttaa suomalaisia syömään, ja voimaan paremmin. Turkulaisuus istuu tiukassa Aihisessa, vaikka mies on asunut jo parikymmentä vuotta Helsingissä.  Savoy-vuosien jälkeen Aihinen on keskitymässä enemmän turkulaiseen ravintola Rosteriin.   Puheen kääntyessä Rosteriin alkaa ronskius kuulua äänessä. Ronskius on […]

Lue lisää
Pariisin kevät uuden alun edessä

Pariisin kevät uuden alun edessä

Pariisin kevät -yhtyeen laulaja Arto Tuunela kertoo, että heidän uudella levyllään on iloa ja ahdistusta sopivassa suhteessa. Musiikintekijänä hän on ottanut uuden askeleen eteenpäin. – Haluan entistä enemmän sanoa jotain, joka on aitoa. Luonteva, jatkuva muutos on tärkeä asia. Ennen Pariisin kevättä minulla ei ollut ideaakaan bändistä, oli muutamia biisejä, etsin omaa musiikillista tyyliäni. Halusin […]

Lue lisää