Saariston kesä

Saariston Kesä on kerran vuodessa ilmestyvä ilmaisjakelulehti. Se tarjoaa lukijoilleen mieleenpainuvat henkilöhaastattelut ja ajankohtaiset vinkit kesäasumiseen, ruokaan sekä hyvinvointiin. Lisäksi lehdessä kerrotaan laajasti kesän tapahtumista – festareista kesäteattereihin. Saariston kesä keskittyy Helsingin, Turun, Rauman, Porin ja Tampereen ja niiden lähikuntien kesän anteihin.

Jo vuodesta 1991 ilmestynyttä lehteä jaetaan paikkakunnittain kohdistettuna postilaatikkojakona ja nippujakeluna matkailuinfossa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Porissa ja Raumalla. Digitaalinen näköisversio on luettavissa lehtiluukku.fi-palvelussa. Painettu ja digitaalinen lehti tavoittaa yhteensä yli 285 000 lukijaa.

Mainostamalla Saariston Kesä -lehdessä, saat laajaa näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi. Ilmoituksesi näkyy aina myös digitaalisessa näköisversiossa linkitettynä. Näin tavoitat suuremman kohderyhmän ja saat maksimaalisen hyödyn mainoksestasi.

Ota yhteyttä!

Lue uusin lehti täältä!

Tai selaa arkistoa tästä linkistä.

Katja Sormunen
toimitusjohtaja / päätoimittaja
puh. 0400 590 324
katja.sormunen@countrymedia.fi

Saariston kesä

Ajankohtaista

Entinen introvertti

Entinen introvertti

Jazzlaulaja Aili Ikonen on nykyään lavalla kuin kotonaan, mutta se on vaatinut tietoista työtä. Sinnikäs luonne ja palo musiikkiin ovat helpottaneet polkua esiintyväksi artistiksi. Kun lauluyhtye Rajaton värväsi jazzlaulaja Aili Ikosen riveihinsä viime vuoden loppupuolella, on kiirettä piisannut normaaliakin enemmän. Linnan juhlissakin esiintymässä nähty Ikonen on kiertänyt Rajattoman kanssa Yhdysvalloissa ja samalla viimeistellyt uusinta levyään. ...

Lue lisää
Pidä saaristo siistinä

Pidä saaristo siistinä

Pidä Saaristo Siistinä ry:n (PSS ry) Roope-hyljelogo ja sen alle kuuluvat palvelut ovat tuttuja monille saaristossa aikaansa viettäneille. Vuonna 2019 yhdistys juhlii 50-vuotista taivaltaan. PSS ry:n toiminta alkoi vuonna 1969 Saaristomerellä, missä saaristoaktivisti ja -poliitikko Rabbe Laurén seurueineen havahtui siihen, että rannoille oli ajelehtinut paljon roskapusseja ja muuta sinne kuulumatonta. Seurue päätti viedä peltitynnyreitä roskiksiksi ...

Lue lisää
Aito keittiöpsykologi

Aito keittiöpsykologi

Kari ”Kape” Aihinen on tullut tutuksi gastronomisella kentällä Savoy-ravintolan keittiömestarina, ja koko Suomelle Kaappaus keittiössä -ohjelmasta, jossa hän auttaa suomalaisia syömään, ja voimaan paremmin. Turkulaisuus istuu tiukassa Aihisessa, vaikka mies on asunut jo parikymmentä vuotta Helsingissä.  Savoy-vuosien jälkeen Aihinen on keskitymässä enemmän turkulaiseen ravintola Rosteriin.   Puheen kääntyessä Rosteriin alkaa ronskius kuulua äänessä. Ronskius on ...

Lue lisää